Offertes aanvragen

Droogbouw of natbouw

Vloerverwarming populair in de badkamer
Zoals u wellicht weet, kan vloerverwarming werkelijk in alle ruimten van de woning worden geïnstalleerd. Feit is wel dat de badkamer onder onze consumenten, de meest populaire ruimte is om vloerverwarming te plaatsen. Vloerverwarming in de badkamer is zo populair omdat hier klaarblijkelijk het vaakst met blote voeten wordt gelopen. De voordelen van vloerverwarming in de badkamer geven u meer comfort en gemak in de badkamer.

Elektrische vloerverwarming voor het meeste comfort


In de meeste gevallen kiest men bij het verwarmen van de badkamer voor elektrische vloerverwarming. De reden die onze consumenten hiervoor geven is het feit dat elektrische vloerverwarming sneller opwarmt dan centrale verwarming. Het is van belang dat de vloer snel opwarmt omdat men vaak een slechts kort bezoek aan de badkamer geeft. Op deze specifieke momenten wil men optimaal kunnen genieten van een warme ondergrond. Soms kiezen mensen er voor om ook in de slaapkamer vloerverwarming te installeren. Deze ruimte is vaak gelegen naast de badkamer en logischerwijs wordt ook in de slaapkamer vaak met de blote voeten gelopen.

Het complete pakket van Quality Heating voor elektrische vloerverwarming


Met de elektrische vloerverwarming van Quality Heating kunt u zelf uw ideale pakket samenstellen. Dit wil bijvoorbeeld zeggen dat u het vermogen naar wens kunt kiezen, het aantal meters van de mat zelf kunt bepalen en een thermostaat uit ons assortiment kunt selecteren. Wanneer u uw elektrische vloerverwarming zo specifiek mogelijk kunt aanpassen op de ruimte waar deze wordt gelegd, kunt u er zelf voor zorgen dat het rendement dat u behaald zo hoog mogelijk kan zijn. In de badkamer zal het rendement doorgaans iets lager liggen wanneer ventilatie wordt ingezet om vochtvorming te voorkomen. Wel dient te worden opgemerkt dat vloerverwarming ook sterk kan bijdragen aan de voorkoming van vochtvorming.