Offertes aanvragen

Vloerverwarming op krimpnetten

vloerverwarming krimpnetten

Het werken met vloerverwarmingslang gebonden op krimpnetten/staalmatten met ty-raps of snelstroppers. Deze methode wordt ingezet wanneer infrezen van de vloer niet mogelijk blijkt te zijn of wanneer er geen cementdekvloer aanwezig is. Normaalgesproken of idealiter, wordt vloerverwarming in de ondervloer verwerkt door middel van het infrezen van de vloer.

Isolatie onder krimpnetten

Isolatie onder krimpnetten

Op de ondervloer wordt eerst aluminium reflectiefolie aangebracht om warmteverlies naar beneden tegen te gaan en om voor een goede spreiding van de warmte te zorgen. De randen worden voorzien van randisolatie om de kans op krimpscheuren te minimaliseren en warmteverlies naar de wanden te voorkomen, zodra de dekvloer eenmaal gestort is. Hierna worden gegalvaniseerde krimpnetten geplaatst, waarop de vloerverwarmingsbuizen worden bevestigd. De vloerverwarmingsbuizen wordt gemonteerd op deze krimpnetten in de vorm van

een slakkenhuis patroon. Deze buizen hebben een ideale hartafstand van 10 / 15 / 20 cm, wat afhangt van uw wensen wilt u vloerverwarming als hoofdverwarming of bijverwarming.?

Verdeelunit voor installatie:

Een vloerverwarming verdeler dient te worden geïnstalleerd om de vloerverwarming te kunnen aansluiten op het CV systeem. Deze verdeelunit vormt het middelpunt van het vloerverwarmingsysteem en maakt mogelijk dat het water door de verwarmingsbuizen geleidt kan worden door middel van een circulatiepomp. Met de bijbehorende thermostaat die u aansluit op de vloerverwarming, bent u in staat om de kamer temperatuur te reguleren.

*Let op* Wilt u direct weten wat de kosten voor uw installatie zijn? Vul dan het offertes aanvragen formulier in en ontvang tot 6 offertes van vloerverwarming installateurs in uw regio*

 

adsw